Európska Liga: Súperi Slovana a DAC sú známi

Dnešný žreb druhého predkola druhej najprestížnejšej európskej klubovej šúťaže priniesol mená súperov pre dvoch zástupcov zo slovenskej Fortuna Ligy. Kým Dunajská Streda odohrá svoj zápas v domácom prostredí, Slovan bude musieť opäť vycestovať.

Žreb rozhodol, že Dunajská Streda odohrá zápas druhého predkola Európskej Ligy v domácom prostredí. Z troch možných súperov bol pre Dunajskú Stredu vyžrebovaný český zástupca FK Baumit Jablonec. V drese Jablonca sa predstavia dvaja Slováci, stredopoliar Jakub Považanec a útočník Ivan Schranz.

Úradujúci majster ŠK Slovan Bratislava po kontroverznom vypadnutí z predkola Ligy Majstrov bude musieť opäť vycestovať, tentokrát sa predstaví vo fínskom meste Kuopio proti domácemu celku KuPS. Kuopio je úradujúci majster domácej najvyššej súťaže, avšak v prvom kole kvalifikácie Ligy Majstrov vypadol po zápase s nórskym majstrom Molde FK.

Autor Branislav Bihary

Som študent žurnalistiky na Filozofickej fakulte UK v Bratislave. Nie som veľmi nadaný športovec, ale aj napriek tomu ma šport baví. Medzi moje najobľúbenejšie športy patrí futbal, hokej a motošport.

Pridaj komentár

Design a site like this with WordPress.com
Začíname